Golfklubbor barn

Sportamore

Sportamore golfklubbor

Sportamore erbjuder en komplett sportbutik på nätet. Sedan starten 2010 har det fyllts på med golfklubbor och golftillbehör. Fri retur inom 30 dagar.

VISA UTBUD

Golfklubbor för barn & juniorer

Golfklubbor för barn och annan golfutrustning för juniorer kan vara ett kostsamt inköp - men det behöver det inte vara. Flera Svenska återförsäljare av golfklubbor barn och tillbehör bedriver försäljning på nätet till lägre priser än i butik. Erbjudanden & rea för barn är kanske inget man förknippar med golf i vanliga fall, men självklart finns det billiga golfklubbor att hitta för en prismedveten golfentusiast. Nybörjare & barn kan med fördel välja ett mer lättspelat golfset, vilket har en större träffyta än golfklubbor för erfarna golfare.

Billig utrustning för nybörjare på nätet

Som nybörjare inom golf kan det vara många olika tillbehör som måste köpas in. Därför köper allt fler sina golfklubbor och sin golfutrustning online, både mer erfarna golfare, nybörjare och barn. Hitta ditt fynd eller rea på nätet redan idag!

golfklubbor barn

Lättspelade golfklubbor för barn

Golfklubbor för barn & juniorer är mer lättspelade än seniorklubbor, och normalt kostar de betydligt mindre än golfklubbor för vuxna. Juniorset består oftast av färre klubbor, även kallade "halvset", som alltså är ett golfset bestående av vissa järnklubbor, drive och metalwoods.

Golf populärt bland ungdomar & barn

Att spela golf blir allt mer populärt, och som nybörjare behöver man inte köpa de allra dyraste golfklubborna. För att lära sig slå slag och träna upp en golfsving som fungerar och känns trygg kan ett golfset för nybörjare vara passande. Dessa nybörjarset innehåller ca 5 järnklubbor, driver och putter.

Billiga fairway woods

Fairway woods är "metal woods"- klubbor med huvuden, men med mer vinkel än en driver. Billiga fairway woods används alltså främst ute på fairway för att slå längre golfslag, när järnklubborna inte räcker till.

Billiga drivers

Drivern är den golfklubba som används vid långa utslag, och för många är det kanske den roligaste klubban i bagen - för andra inte. Köp en billig driver på nätet - det finns gott om alternativ för den som vill spara pengar.