Billiga golfgrepp

Billiga golfgrepp är alltså inte nödvändigtvis sämre. Bestäm istället vilket märke du är ute efter, och jämför sedan priserna från olika leverantörer online. Golfgrepp till järnklubbor, drivers och putters finns från flera kända märken & tillverkare.

Golfgrepp "midsize" är den vanligaste typen av golfgrepp. Ett normalstort grepp av antingen gummi eller av lindad typ. Vilken typ av textur man vill ha på sitt grepp är högst personligt, och beror mycket på vilken golfklubba det ska vara till.

Rea på golfgrepp? Varför inte? Internet är fullt av valmöjligheter när det gäller utrustning till golf. Köp dina nya golfgrepp på rea online och spara många fina hundralappar på köpet!

Billiga golfgrepp

Billiga golfgrepp av hög kvalitet med snabb leverans. Grepp till järnklubbor, drivers och putters - anpassade för både dam & herr. Självklart finns möjlighet till delbetalning och fakturering av alla golfgrepp och annan utrustning. Fynda dina nya grepp på nätet - fri frakt vid beställning över 750:-

Grepp till driver & putter

Greppvänliga golfgrepp anpassade för golfspelare på alla tänkbara nivåer. Många köper nya golfklubbor utan en tanke på att greppa om och/eller skafta om sina klubbor istället. Hitta ett grepp som passar både din spelstil och personlighet - självklart finns det färger & varianter som passar alla smaker och tycken.

Fri frakt på beställningar online

Genom att köpa golfgreppen på internet blir både priset och andra förmåner framträdande. Exempelvis erbjuder de flesta butiker fri frakt vid beställning över en viss summa. Detta gör att fördelarna med att köpa golfgrepp online är väldigt många. Billiga golfgrepp innebär också en möjlighet att delbetala beställningen.

Golfgrepp för alla väder & situationer

Ett golfgrepp ska vara greppvänligt i alla typer av väder. Ett kraftigt skyfall kan annars ställa till det eftersom klubborna då blir svåra att greppa tag i. Välj därför ett golfgrepp som du tror kommer att passa de förhållanden du oftast väljer att spela golf i. Exempelvis kan lindade grepp bli hala att hålla i under ett fallande regn.

Välj rätt golfgrepp

Golfgrepp finns i ett i det närmaste oändligt antal utföranden, färger och grepptyper. Golf pride är en klassisk tillverkare som gör golfgrepp både till träklubbor, järnklubbor och putters. En annan vanlig typ av grepp för drivers är så kallade lindade grepp. Dessa typer av grepp är ofta något mjukare och skönare att hålla i, men kan sakna friktion vid regn.

billiga golfgrepp