Golfbagar

Billiga golfbagar

Att köpa billiga golfbagar på nätet blir allt vanligare, eftersom priserna skiljer sig stort jämfört med att göra sitt inköp på en golfbana eller i en fysisk golfbutik. Internet är fyllt av konkurrens och därför kan man hitta billig golfutrustning väldigt enkelt. Köp din nya golfbag billigt på internet och spara hundralappar. Dessutom kan du i lugn och ro välja den bag eller golfvagn som passar dig bäst.

Hur väljer man rätt golfbag?

Bestäm först hur vida du ska ha en vagnbag eller en bägbag. En bärbag kan vara smidigt i många fall, men tänk på att det kan bli tröttsamt att bära runt klubborna under en hel golfrunda. Golfare som endast har ett halvset eller liknande kan med fördel använda en bärbag trots att man drar den med golfvagn.

En bärbag väger mindre och är i ett mer kompakt format än klassiska golfbagar. Att använda en bärbag innebär att man smidigt kan ta sig fram överallt på banan. Bärbagarna tillverkas oftast med utfällbara stativ som gör att golfbagen enkelt kan ställas i upprätt läge.

En golfbag av modell "tour bag" är en stor och rejäl golfbag. Med inspiration från de stora tourerna ger en billig tour bag golfaren många praktiska fack att ha bollar och andra tillbehör i. Märken som Titleist, TaylorMade och Nike är vanligt förekommande.

Golfbag i dammodell innebär att bagen är precis som vanligt, men ofta i en kvinnlig design. Dessutom görs i regel golfbagar för damer i ett mindre format som är enklare att hantera. Många kända märken som passar alla smaker och budgetar. En billig golfbag för damer kan ofta köpas på rea online.

Att köpa en golfbag till en junior är oftast billigare än att köpa en fullstor bag. Beroende på vilken ålder och övrig utrustning som ska passa kan en billig golfbag för yngre golfare kosta en bråkdel av normalpriset. Om man exempelvis har ett halvt golfset passar en mindre bag.

Med en elektrisk golfvagn blir golfrundan betydligt smidigare. Dessa moderna golfvagnar är främst avsedda för äldre personer som har svårt att dra runt golfbagen en hel runda. Självklart kan vem som helst använda denna typ av eldrivna golfvagnar.

Mer om golfbagar

Golfbagen har en viktig uppgift, det vill säga att underlätta för oss golfare. Utan en golfbag skulle vi få problem att hantera alla fjorton klubbor som de flesta av oss har med oss ut på banan. Enligt reglerna får man ej ha fler än just 14 st klubbor i bagen, men självklart får man ha färre. En golfbag har normalt flera olika fack som passar bra att förvara golfbollar, peggar och annan utrustning och tillbehör i. När man svingar är det viktigt att kroppen är lätt och ledig, vilket gör att de flesta av alla dessa tillbehör förvaras i något av alla fack i bagen.

Billiga vagnbagar

Det vanligaste är att man fäster sin golfbag på en vagn med två eller tre hjul. En golfvagn rullar enkelt och är smidig att ta med, vilket för många är ett måste för att slippa bära hela golfbagen. För de som ändå vill bära sina klubbor rekommenderas en bärbag som är betydligt lättare och smidigare att hantera. Bärbagar tillverkas med selar som fästs med en rem på vardera axel, och fungerar i princip som en ryggsäck. Detta gör att bagens vikt fördelas jämnt över båda axlarna. Billiga vagnbagar blir därför en smidig lösning som passar de flesta golfare väl.

billiga golfbagar

Billiga golfvagnar

Hitta billiga golfvagnar på nätet och spara pengar! Eldrivna golfvagnar och golfvagnar med 3 hjul blir allt mer populära - speciellt de senaste åren. Köp din vagn online och få pengar över till andra saker.

Golfvagnar på nätet

Har du provat att köpa golfutrustning på nätet någon gång? Shopping online växer för varje år, och allt fler golfprodukter säljs nu digitalt istället för i butik. Köp din golfvagn på nätet och spara hundralappar.